SC METALURGICA MOLDOVA SRL accepta returul produelor achizitionate din catalogul nostru in urmatoarele cazuri:

1) Produsul livrat nu este conform cu specificatiile regasite pe website

In aceasta situatie se poate solicita inlocuirea produsului cu unul conform sau se poate solicita rambursarea contravalorii acestuia. Totodata, se poate accepta livrarea unui alt produs, cu plata sau rambursarea diferentei de pret (in functie de valoarea produsului inlocuitor raportata la valoarea celui inlocuit).

In acest caz, clientul are obligatia sa returneze produsul insotit de ambalajul in care a fost livrat, manualele de utilizare si toate accesoriile, costurile rezultate din transport fiind suportate de METALURGICA MOLDOVA SRL, in conditiile utilizarii mijloacelor de transport acceptate de catre Vanzator.

Termenul acceptat pentru solicitarile de returnare a unui produs neconform este de cel mult 3 zile de la data livrarii acestuia.

2) S-a livrat alt produs decat cel comandat

In acest caz, se returneaza cat mai rapid produsul, pentru a putea fi inlocuit cu cel corect. Daca produsul comandat nu mai exista in oferta noastra, se poate solicita rambursarea integrala a contravalorii acestuia.

Costurile rezultate din transport pentru inlocuirea produsului livrat gresit (daca este cazul) vor fi suportate de METALURGICA MOLDOVA SRL, in conditiile utilizarii mijloacelor de transport acceptate de catre Vanzator.

Termenul acceptat pentru solicitarile de returnare a unui produs livrat gresit este de cel mult 3 zile de la data livrarii acestuia.

Pentru solicitarea unui retur va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.