Termenii si conditiile de pe aceasta pagina stabilesc termenii legali care se aplica utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului www.gard-cimitir.ro si se vor aplica tuturor vanzarilor de produse de pe site.

Termenii si conditiile de pe aceasta pagina se completeaza cu restul termenilor si conditiilor de pe website dar si cu legislatia romaneasca in vigoare. Folosirea acestui site implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor specificati pe pagina web. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile fara o notificare prealabila.

1) Urmatorii termeni se interpreteaza astfel:

GARD-CIMITIR.RO – platforma de tip magazin online si marketplace, detinuta de SC METALURGICA MOLDOVA SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu Cod Unic de Inregistrare 31877422, nr. reg. com: J04/609/2013

FURNIZOR/VANZATOR – orice persoana juridica ce isi comercializeaza produsele prin intermediul GARD-CIMITIR.RO

CLIENT – poate fi orice persoane fizica care are peste 18 ani sau o persoana juridica ce isi face un cont pe GARD-CIMITIR.RO si plaseaza o comanda, care este confirmata ulterior de Furnizor

UTILIZATOR – orice persoana cu varsta de peste 18 ani care navigheaza pe GARD-CIMITIR.RO, chiar daca nu plaseaza nici o comanda

CONTRACT – orice comanda plasata echivaleaza cu un contract de vanzare cumparare, dupa ce comanda este acceptata de Furnizori

Atunci cand termenii de mai sus sunt folositi pe GARD-CIMITIR.RO, au semnificatia data mai sus. Puteti identifica acesti termeni definiti anterior prin faptul ca incep cu majuscule. Cand ne referim la ,,noi”, intelegem GARD-CIMITIR.RO.

2) Termeni generali

GARD-CIMITIR.RO este un magazin online de tip marketplace, detinut de SC METALURGICA MOLDOVA SRL. Pretul produselor se poate schimba fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Odata plasata si confirmata o comanda, pretul final al acesteia nu se mai poate modifica fata de Clientul care a plasat comanda respectiva.

Notificarea primita de catre client, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea acesteia. Aceasta notificare se poate face electronic (email) sau telefonic.

Pretul de vanzare al produselor este cel afisat pe GARD-CIMITIR.RO. Acesta contine toate taxele, cu exceptia taxelor de curierat. El poate fi modificat oricand, fara o notificare prealabila. Clientii vor plati mereu preturile existente pe site la momentul plasarii produselor.

3) Continutul site-ului

Informatiile prezentate pe site (text, grafica, logo-uri, pictograme de butoane, imagini, clipuri video etc) nu pot fi folosite decat in scopul informarii Utilizatorilor si Clientilor GARD-CIMITIR.RO. Acestea nu pot fi folosite in alte scopuri fara acordul scris al SC METALURGICA MOLDOVA SRL. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Acestea nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel de document sau material.

Fotografiile realizate sau editate de GARD-CIMITIR.RO nu pot fi preluate sau utilizate in nici un scop de terte parti, fara acordul scris al SC METALURGICA MOLDOVA SRL.

Folosirea fara drept a acestor informatii (continut) atrage raspunderea juridica, de natura civila sau penala, dupa caz. Nu se pot extrage sau refolosi in mod sistematic parti din site sau continut, fara acordul scris al SC METALURGICA MOLDOVA SRL.

Descrierile produselor sunt realizate de catre Furnizori. Acestia isi asuma veridicitatea informatiilor.

GARD-CIMITIR.RO nu se face responsabil pentru posibilele diferente de culori intre cele afisate pe monitorul/ dispozitivul Clientilor/Utilizatorilor si cea a produselor.

4) Despre frauda

Va fi considerata tentativa de frauda orice incercare a unei persoane de a accesa datele personale ale unui utilizator, de a modifica continutul site-ului GARD-CIMITIR.RO sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul.

Va fi considerata frauda orice accesare nelegitima a datelor personale ale unui utilizator, modificarea neautorizata a site-ului GARD-CIMITIR.RO sau afectarea performantelor server-ului pe care ruleaza site-ul.

Fraudele si tentativele de frauda vor fi pedepsite potrivit legislatiei penale in vigoare, iar partile prejudiciate pot cere in instanta repararea prejudiciilor morale sau pecuniare, dupa caz.

5) Plata produselor

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dvs.

6) Transport produse

Expedierea produselor aflate in stoc se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand Duminica si Sarbatorile Legale, cu exceptia produselor care au mentionat un alt interval de livrare.

Pretul transportului este in functie de distanta, greutate si valoarea comenzii totale.

7) Stocuri disponibile

Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai face parte din oferta curenta, nu se mai afla pe stoc sau nu se mai fabrica si va promitem ca vom face tot posibilul sa va oferim o alternativa echivalenta sau superioara, la un cost similar. Intr-o astfel de situatie, agentii nostri va vor contacta pentru a conveni asupra termenului de livrare sau returnarea sumelor deja achitate. Daca nu accepta oferta alternativa si/sau modificarea termenului de livrare, clientul este in deplin drept sa anuleze comanda si sa ceara returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri.

8) Imaginile produselor pe website

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, etc) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

9) Garantie

Pentru lucrarile efectuate se ofera o perioada de garantie de 24 luni.

10) Returnare produse

SC METALURGICA MOLDOVA SRL accepta returul produelor achizitionate din catalogul nostru in urmatoarele cazuri:

a) Produsul livrat nu este conform cu specificatiile regasite pe website

In aceasta situatie se poate solicita inlocuirea produsului cu unul conform sau se poate solicita rambursarea contravalorii acestuia. Totodata, se poate accepta livrarea unui alt produs, cu plata sau rambursarea diferentei de pret (in functie de valoarea produsului inlocuitor raportata la valoarea celui inlocuit).

In acest caz, clientul are obligatia sa returneze produsul insotit de ambalajul in care a fost livrat, manualele de utilizare si toate accesoriile, costurile rezultate din transport fiind suportate de METALURGICA MOLDOVA SRL, in conditiile utilizarii mijloacelor de transport acceptate de catre Vanzator.

Termenul acceptat pentru solicitarile de returnare a unui produs neconform este de cel mult 3 zile de la data livrarii acestuia.

b) S-a livrat alt produs decat cel comandat

In acest caz, se returneaza cat mai rapid produsul, pentru a putea fi inlocuit cu cel corect. Daca produsul comandat nu mai exista in oferta noastra, se poate solicita rambursarea integrala a contravalorii acestuia.

Costurile rezultate din transport pentru inlocuirea produsului livrat gresit (daca este cazul) vor fi suportate de METALURGICA MOLDOVA SRL, in conditiile utilizarii mijloacelor de transport acceptate de catre Vanzator.

Termenul acceptat pentru solicitarile de returnare a unui produs livrat gresit este de cel mult 3 zile de la data livrarii acestuia.

11) Forta majora

Furnizorii isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in cazul in care acestea nu pot fi onorate din motive independente de acestia, cum ar fi conditiile meteo nefavorabile, epidemiile, protestele etc.

Fiecare parte are dreptul sa notifice cealalta parte despre incetarea de plin drept a Contractului, in cazul in care in termen de 15 zile, unul dintre evenimentele de la punctul anterior nu inceteaza. In acest caz, nici una dintre parti nu ii poate pretinde celeilalte plata daunelor-interese.

12) Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti, Utilizatori sau Furnizori si GARD-CIMITIR.RO va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care litigiul nu se poate solutiona pe cale amiabila, acesta va fi solutionat de instantele competente.

In instanta, litigiile vor fi solutionate dupa legislatia romaneasca.